Rekry - Kalvoasentajia kaudelle 2024

Ikkunakalvoasentaja (4 henkilöä) – Raisio, Varsinais-Suomi

Kalvotalo Oy on vuonna 2021 perustettu kiinteistöjen ikkunakalvojen asentamiseen erikoistunut yritys. Yrityksen nuoresta iästä huolimatta kysyntä on kasvanut kovaa vauhtia. Yrityksessämme toimii vakituisena kaksi henkilöä, jotka hoitavat asennuksen lisäksi myös hallinnon ja myynnin tehtäviä. Työllistämme kesäisin 2-5 henkilöä. Haemme nyt kesäkaudeksi 2024 ikkunakalvojen asentajia vahvistamaan joukkoamme.

Haemme

Ikkunakalvojen asentaja (4 henkilöä, kesätyö)

Työhösi kuuluu ikkunakalvojen leikkaus koneellisesti ja niiden asennus kohteeseen. Tarvittaessa leikkausmittojen ottaminen kuuluu työtehtäviin.
Lisäksi verkkokauppatilausten käsittely, valmistelu ja pakkaaminen.

Työtä tehdään pääasiassa aamukuuden ja iltapäivä viiden välissä. Satunnaisesti kohteesta ja säästä riippuen asennuksia voi olla kello 17 jälkeen tai aikaisemmin aamuyöllä ennen kello 6.00.

Ikkunakalvojen leikkaus ja valmistelu tapahtuu yrityksemme tuotantotiloissa Raisiossa ja leikkausautossamme paikan päällä. Asennuskohteet ovat pääasiassa Turun seudulla.

Kohteisiin liikutaan autolla, joten ajokortti on suositeltava, mutta ei välttämätön. Asennuksia tehdään välillä nosturilta, joten ethän pelkää korkeita paikkoja. Kohteissa voi olla myös asiakkaat paikalla, joten vaadimme reipasta ja asiallista käyttäytymistä. Ongelmanratkaisukyky ja asioiden soveltaminen on eduksi.

Aikaisempi kokemus vastaavanlaisesta työstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön vaan koulutamme työhön.

Saat meiltä

Työpaikan, jossa maisema vaihtuu ja työkaverit ovat mukavia. Teemme työtä suurella tarkkuudella, mutta aina ei virheiltä säästytä ja tämä on inhimillistä. Nämä korjaamme tunnollisesti ja homma jatkuu hyvillä mielin.
Pääset liikkumaan uusilla alueilla, erilaisissa kohteissa. Meillä on rento, mutta määrätietoinen työympäristö. Työaikasi on joustava ja pääset pääasiassa nauttimaan auringonpaisteesta työssäsi. Ikkunakalvoja ei asenneta huonolla säällä.

LISÄTIEDOT

Työalue: Varsinais-Suomi (erikseen sovittaessa keikat muualle suomeen)
Työsuhde: Määräaikainen kesä 2024 (mahdollisuus jatkaa osa-aikaisena)
Palkkaus: Provisiopalkkaus (edellisenä kesänä tienesti ollut keskimäärin 2 400 €/kk) Työ alkaa: 05/2024 tai sopimuksen mukaan

Mahdollisuus tehdä myös toiminimellä.
Hakuaika päättyy 15.4.2024, mutta lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, koska paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lähetä avoin hakemus ja cv osoitteeseen haemeille@kalvotalo.com 

Lisätietoa antaa:

Toni Tolonen 041 313 2871
Aleksi Puurunen 041 313 9718 

Työalue: Varsinais-Suomi (erikseen sovittaessa keikat muualle suomeen)


Työsuhde: Määräaikainen kesä 2024 (mahdollisuus jatkaa osa-aikaisena)
Palkkaus: Provisiopalkkaus (edellisenä kesänä tienesti ollut keskimäärin 2 400 €/kk)
Työ alkaa: 05/2024 tai sopimuksen mukaan

Mahdollisuus tehdä myös toiminimellä.
Hakuaika päättyy 15.4.2024, mutta lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, koska paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.  

Lämmön torjunta kiinteistössä
Auringonsuojakalvo Turku