Murtosuojakalvot

Turvallisuutta kiinteistöihin

Miksi murtosuojakalvot?

Hidastaa ja estää

Murtosuojakalvo hidastaa huomattavasti lasin rikkoutumista. Lasi ilman murtosuojakalvoa voi mennä rikki muutamasta iskusta, mutta murtosuojakalvotettu lasi kestää jopa kymmeniä iskuja.

UV-SUOJA

Murtosuojakalvot tarjoavat jatkuvan 99% uv-suojan, jonka avulla esimerkiksi näyteikkunassa olevat esineet ja asiat pitävät kirkkaat värinsä haalistumatta

UV-suoja

Murtosuojakalvot tarjoavat jatkuvan 99% uv-suojan, jonka avulla esimerkiksi näyteikkunassa olevat esineet ja asiat pitävät kirkkaat värinsä haalistumatta.

Mainosta samalla

Murtosuojakalvon päälle on myös mahdollista tulostaa. Pystymme luomaan esimerksi toimitilaasi uuden ilmeen samalla kun nostamme turvallisuuttasi.

Kahdenlaista tehoa: suojaudu murroilta ja UV-säteilyltä

Liiketilan tai näyteikkunan UV-suojaus murtosuojakalvolla

UV-säteilyn torjunta näyteikkunoissa on erityisen tärkeää esimerkiksi vaatekaupoilla. Murtosuojakalvolla pystytään estämään esillä olevien vaatteiden haalistuminen ja samalla lasista saadaan erittäin kestävä murtautujien iskuja vastaan. 

Murtosuojakalvo asennetaan käytännössä aina lasin sisäpinnalle, joten lasin ulkopinnalla olevat mahdolliset liikkeen mainosteippaukset eivät ole asennuksen esteenä. 

UV-säteilyn torjuntaa ikkunoissa kaivataan luonnollisesti myös useissa muissa kohteissa, kuten museoissa, antikvariaateissa jne. 

uv suoja ikkunaan

UKK

Useimmin kysytyt kysymykset

Kun tavallinen lasi saa osuman, se rikkoutuu ja tippuu palasina alas. Murtosuojakalvotettussa lasissa on paksu, täysin läpinäkyvä kalvo liimautetuneena lasiin kiinni. Tällaista ikkunaa rikottaessa lasi kestää huomattavasti kovempia iskuja ja rikkoutuessaan kalvo sitoo lasin itseensä. Tällöin läpi pääseminen vaatii aikaa ja työkaluja. 

Voi, mutta tapauksissa vaikuttaa niin lasin kuin turvakalvokin paksuus. 

Pääsääntöisesti murtosuojakalvot asennetaan sisäpuolelle. 

Kyllä voidaan. Kaikki sisäpuolelle tehtävät asennukset voidaan tehdä myös talven aikana.

Kalvoja voidaan pestä normaalisti niin kuin ikkunoita pestään: runsaalla vedellä, lasinpesuaineella ja pehmeällä liinoilla. Kovat ja terävät esineet voivat naarmuttaa kalvon pintaa.

Ei mitään. Rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Ikkunakalvo on aina poistettavissa jälkiä jättämättä. Kalvon poistamista suositellaan kuitenkin tehtäväksi ammattilaisten toimesta.