Näkösuojakalvot Turku

Tyyliä ja yksityisyyttä näkösuojakalvoilla

Toimistoon, toimitilaan tai kotiin

Näkösuojakalvojen etuja

Moderni ilme toimistoon

Näkösuojakalvoilla pystytään luomaan moderni ilme toimiston ikkunoihin ja lasielementteihin. Maitolasikalvolla tai huurrekealvolla pystytään luomaan eri tyylejä vaikka jokaiselle eri osastolle. Samalla myös töihin keskittyminen paranee, kun saat työntekoon näkösuojaa.

PEILIKALVO

Peili kalvoilla pystytään saavuttamaan täydellinen näkösuoja toisesta suunnasta katsottaessa, kunhan olosuhteet ovat optimaalliset.

Peilikalvo

Peilikalvoilla pystytään saavuttamaan täydellinen näkösuoja toisesta suunnasta katsottaessa, kunhan olosuhteet ovat optimaalliset.

Monia käyttötarkoituksia

Suurimmat kohteemme ovat normaalisti toimistorakennuksia, mutta usein yksityisyyttä kaivataan myös taloyhtiöiden saunatiloissa ja kokoushuoneissa, omakotitalojen ovissa ja ikkunoissa.

Näkösuojakalvojen käyttökohteita

Näkösuojaa toimistoon

Jo pienikin valkoinen raidoitus kirkkaassa lasipinnassa voi tuoda kaivattua rauhallisuutta ja yksityisyyttä toimistoon. Ohi kulkevien ihmisten katseiden lisäksi kalvo suojaa hyvin myös neuvottelu- ja palaverihuoneita, joissa käsitellään yrityksen sisäisiä asioita isolta ruudulta.

Parvekelasien näkösuoja

Parvekelasien näkösuoja on yleisimmin hiekkapuhalluskalvo, joka asennetaan parvekelasien alimpiin, normaalisti kaiteen korkeudelle yltäviin laseihin. Kalvo tuo parvekkeelle näkösuojan juurikaan tummentamatta ikkunoita, eli luonnonvaloa pääsee edelleen mukavasti sisään. Näin parvekkeella oleskeluun saadaan yksityisyyttä ohikulkijoiden katseilta.

Saunan ikkunan näkösuoja

Saunan ikkunan näkösuoja voi olla käytännössä minkälainen kalvo tahansa. Useimmin saunan ikkunaan asennetaan tummentava aurinkosuojakalvo, joka lisää ikkunan peilimäisyyttä ulkoa päin katsottaessa. Myös peilikalvo saunan ikkunassa on yleinen vaihtoehto näkösuojaksi.

Näkösuojaa kodin ikkunoihin

Useissa katutasossa olevissa asunnoissa, erityisesti kaupungissa, kaivataan näkösuojaa ohikulkijoiden katseilta. Näkösuojakalvo on yksinkertainen ja edullinen ratkaisu tuomaan kotiisi yksityisyyttä.

Peilaavat näkösuojakalvot

Peilikalvo ikkunaan

Kalvo josta näkee ulos mutta ei sisälle - Peilikalvo

Kalvoa, jonka läpi näkee ulos mutta ei sisälle, kutsutaan peilikalvoksi. Kalvo toimii edellä mainitun mukaisesti aina siihen tilanteeseen saakka, kunnes ulkona on pimeää ja sisällä valot päällä. Kun valon määrä sisällä on suurempi kuin ulkona, kääntyy kalvon peilaavuus myös sisälle päin ja tällöin ulkoa näkee sisälle. Jos haluat pysyvän ratkaisun, jossa kalvon läpi näkee ulos, mutta ei sisälle, pitää talon ulkopuolella olevan valaistuksen olla kunnossa. Esimerkiksi hämäräkytkimen ja kellon avulla toteutettu ulkovalaistus voi jo tuoda ulkopuolelle riittävän määrän valoa, jolloin peilikalvon peilaavuus ulkona säilyy ja ulkoa ei edelleenkään näe sisälle kalvon läpi. 

Näkösuojakalvo | Esimerkkejä

Raidoitus- näkösuojakalvo

Näkösuojakalvo Turku

Keskikapea raidoitus- näkösuojakalvo

Kapea raidoitus- näkösuojakalvo

Blinds Gradient- näkösuojakalvo

Näkösuojakalvo Turku

Huurrekalvo- näkösuojakalvo

Neliöt- näkösuojakalvo

UKK

Useimmin kysytyt kysymykset

Näkösuojakalvot ovat kustannustehokas tapa toteuttaa toimistoon yrityksen ilmeen mukaisia ratkaisuja. Näkösuojakalvoilla saadaan lisättyä toimistoissa myös yksityisyyttä ja työrauhaa. 

Kaikki nämä kalvot sumentavat lasin niin, ettei siitä näe läpi, mutta ne päästävät valoa lävitseen. Yllämainitut kalvot ovat hieman eri sävyisiä.

Ikkunakalvo on aina poistettavissa jälkiä jättämättä. Kalvon poistamista suositellaan kuitenkin tehtäväksi ammattilaisten toimesta. 

Kiinteissä elementtilaseissa asennus tapahtuu aina ulkopuolelle kalvon suuren lämmönheijastuskyvyn takia. Avattavissa yksikerroslaseissa kalvon asennus tapahtuu aina uloimman lasin sisäpinnalle.

Kaikki sisäpuolelle tehtävät asennukset voidaan tehdä talvella.

Kalvoja voidaan pestä normaalisti niin kuin ikkunoita pestään: runsaalla vedellä, lasinpesuaineella ja pehmeällä liinoilla. Kovat ja terävät esineet voivat naarmuttaa kalvon pintaa.