Kalvo parvekelaseihin

Kalvo toimii parvekelaseissa suurena apuna ehkäisemässä auringon tuottamaa lämmönnousua. Kalvo asennetaan parvekelasin sisäpuolelle, jotta se on suojassa vaihtelevilta sääolosuhteilta. Kalvo on erittäin kirkas ja se torjuu lämpöä jopa 55 % ja UV-säteilyä 99 %.

Kerrostaloasunnoissa korvausilma tulee sisään parvekkeen kautta ja siksi on olennaista, että parveke pysyisi mahdollisimman viileänä. Jos parvekkeella on esimerkiksi ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö, niin lämpöä eristävät kalvot pienentävät koneen kuormitusta huomattavasti. Näin koneen käyttöikä pitenee ja energiaa säästyy.

 

Ikkunakalvo parvekelaseihin

Parvekelasien kalvotuksen hinta on 550 €
(Sis. 6 kpl laseja, yhden lasin enimmäiskoko on 170 cm * 65 cm.) Jos parvekkeella on enemmän kuin 6 lasia, on yhden lisälasin hinta 75 €. Työn osuus hinnasta on noin 60 %

Mikäli samasta yhtiöstä tulee kalvotettavaksi myös toiset parvekelasit, laskee kalvotuksen hinta 500 € / huoneisto. Kolmen tai useamman huoneiston parvekelasit ovat 430 € / huoneisto.  Ehtona on, että kaikki asennukset voidaan tehdä samalla kerralla. Kaikki hinnat sis ALV:n 24 %. Työn osuuden voi hakea kotitalousvähennykseen. 

Kerrostaloissa kalvotetaan luonnollisesti myös avattavia auringonpuoleisia ikkunoita, jotta saadaan asunto pysymään mahdollisimman viileänä. Myös täysin lasitettujen parvekkeiden alalaseja voidaan kalvottaa esimerkiksi hieman tummentavalla kalvolla, jolla saadaan lämmöntorjunnan lisäksi myös näkösuojaa. Varmista kuintekin taloyhtiöltäsi lupa alalasien näkösuojakalvojen asennuttamiseen.

Yhteydenottolomake

Ikkunakalvo kuuma asunto ikkuna
Auringonsuojakalvot taloyhtiöön