Kalvo parvekelaseihin

Kalvo toimii parvekelaseissa suurena apuna ehkäisemässä auringon tuottamaa lämmönnousua. Kalvo asennetaan parvekelasin sisäpuolelle, jotta se on suojassa vaihtelevilta sääolosuhteilta. Kalvo on erittäin kirkas ja se torjuu lämpöä noin 55 % ja UV-säteilyä 99 %.

Kerrostaloasunnoissa korvausilma tulee sisään parvekkeen kautta ja siksi on olennaista, että parveke pysyisi mahdollisimman viileänä. Jos parvekkeella on esimerkiksi ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö, niin lämpöä eristävät kalvot pienentävät koneen kuormitusta huomattavasti. Näin koneen käyttöikä pitenee ja energiaa säästyy.

Parvekelasien kalvotuksen hinta on 520 €
(Sis. 6 kpl laseja, yhden lasin enimmäiskoko on 170 cm * 65 cm.)

Mikäli samasta yhtiöstä tulee kalvotettavaksi myös toiset parvekelasit, laskee kalvotuksen hinta 450 € / huoneisto. Kolmen tai useamman huoneiston parvekelasit ovat 400 € / huoneisto.  Ehtona on, että kaikki asennukset voidaan tehdä samalla kerralla. Kaikki hinnat sis ALV:n 24 %. Työn osuuden voi hakea kotitalousvähennykseen. 

Kerrostaloissa kalvotetaan luonnollisesti myös avattavia auringonpuoleisia ikkunoita, jotta saadaan asunto pysymään mahdollisimman viileänä.