Rekry - Kalvoasentajia kaudelle 2023

Ikkunakalvoasentaja (2 henkilöä)  – Raisio, Varsinais-Suomi

 

Kalvotalo Oy on vuonna 2021 perustettu kiinteistöjen ikkunakalvojen asentamiseen erikoistunut liike. Yrityksen nuoresta iästä huolimatta kysyntä on kasvanut kovaa vauhtia. Yrityksessämme toimii vakituisena kaksi henkilöä, jotka ovat hoitaneet hallinnon, myynnin ja asennuksen Haemmekin nyt kesäkaudeksi 2023 ikkunakalvojen asentajia vahvistamaan joukkoamme.

 

Haemme

Ikkunakalvojenasentaja kiinteistöihin (2 henkilöä)

Määräaikaiseen työsuhteeseen kesäksi 2023. Työhösi kuuluu ikkunakalvojen leikkaus koneellisesti ja niiden asennus kohteeseen, sekä tarvittaessa leikkausmittojen ottaminen. 

Työtä tehdään pääasiassa aamu kuuden ja iltapäivä viiden välissä. Satunnaisesti kohteesta ja säästä riippuen voi olla ilta asennuksia kello 17 jälkeen tai hieman aikaisemmin aamu yöllä ennen kello kuutta. 

Ikkunakalvojen leikkaus ja valmistelu tapahtuu hallillamme Raisiossa ja asennukset kohteissa pääasiassa Turun seudulla. 

Kohteisiin liikutaan autolla, joten ajokortti on suositeltava, mutta ei välttämätön. Asennuksia tehdään välillä nosturilta, joten ethän pelkää korkeita paikkoja. Kohteissa voi olla myös asiakkaat paikalla, joten vaadimme reipasta ja asiallista käyttäytymistä. Ongelmanratkaisu kyky ja soveltaminen on eduksi.

Aikaisempi kokemus vastaavanlaisesta työstä katsotaan eduksi, muttei ole välttämätön vaan koulutamme työhön.

Saat meiltä

Työpaikan, jossa maisema vaihtuu ja työkaverit ovat mukavia. Teemme työtä suurella tarkkuudella, mutta aina ei virheiltä säästytä ja tämä on inhimillistä. Nämä korjaamme tunnollisesti ja homma jatkuu hyvillä mielin. Pääset liikkumaan uusilla alueilla, erilaisissa kohteissa. Meillä on rento, mutta määrätietoinen työympäristö. Työaikasi on joustava ja pääset pääasiassa nauttimaan auringonpaisteesta työssäsi. Ikkunakalvoja ei asenneta huonolla säällä. 

LISÄTIEDOT

Työalue: Varsinais-Suomi (erikseen sovittaessa keikat muualle suomeen)
Työaika: Kokoaikainen (150h/kk) kesä 2023 (mahdollisuus jatkaa osa-aikaisena)
Palkkaus: 12–16 €/h
Työ alkaa: 4/2023 sopimuksen mukaan

Mahdollisuus tehdä myös kevytyrittäjänä
Haku aika päättyy 16.4.2023

Lähetä avoin hakemus ja cv osoitteeseen haemeille@kalvotalo.com

Lisätietoa antaa:

Toni Tolonen 041 313 2871
Aleksi Puurunen 041 313 9718 

Auringonsuojakalvo Turku